Producte afegit
Producte afegit
Productes afegits a la llista
Els productes no s'han pogut afegir
Intenta-ho de nou, si us plau.
Puja

Seguretat i pagament

Seguretat i pagament

Sistemes de pagament

El pagament a Capraboacasa s'efectua mitjançant targeta bancària. Les targetes acceptades són: Visa, Visa Electron, American Express, MasterCard, Maestro i Targeta Financera Caprabo.

visa
visa electron
mastercard
maestro
american express
caprabo gold

 

Per motius de seguretat, les dades de la targeta de crèdit hauran de ser especificades al final de cada comanda mitjançant el formulari “Passar per caixa”.

Seguretat

Caprabo manté una política de confidencialitat de les dades aportades pels clients, i es compromet a protegir les dades personals dels clients de capraboacasa.com. La protecció de dades s'estén també a la recollida i a l'ús de la informació proporcionada a través del portal.

En aquest sentit, Caprabo garanteix que tractarà confidencialment les teves dades personals, i que el servidor en què s'emmagatzemaran i tractaran aquestes dades disposa de les mesures de seguretat necessàries per evitar que hi puguin accedir persones no autoritzades.

A aquest efecte, Caprabo ha adoptat les mesures oportunes de caràcter tècnic i de seguretat en les seves instal•lacions, en els sistemes i en els fitxers. Els pagaments que s'efectuen a Capraboacasa utilitzen un servidor segur per garantir la confidencialitat de les dades personals que viatgen per la xarxa mitjançant tècniques criptogràfiques.

Aquestes tècniques criptogràfiques consisteixen a xifrar les dades que s'envien per Internet mitjançant un protocol de comunicació denominat SSL (Secure Socket Layers). Aquest protocol utilitza un sistema de clau asimètrica per garantir una transacció segura i una autoritat de certificació per assegurar l'autenticitat dels participants en les transaccions. L'autoritat de certificació de Capraboacasa és Verisign.

visa electron