Producte afegit
Producte afegit
Productes afegits a la llista
Els productes no s'han pogut afegir
Intenta-ho de nou, si us plau.
Puja

Coneix Nutriscore

Nutri-Score ens ajuda a escollir bé per menjar millor.

logo-10

Nutriscore

A Caprabo volem ajudar-te a entendre de manera clara la qualitat nutricional dels aliments, per això, hem estat els primers a incorporar Nutri-Score per ajudar-vos en la decisió de compra.

Una iniciativa per la claredat i la transparència i per una alimentació saludable que s'emmarca en els nostres deu Compromisos per la Salut i la Sostenibilitat. Perquè triar bé els aliments és clau per gaudir de bona salut.

11-01-nutriscore

Nutri-Score és el nou sistema d'etiquetatge que veuràs a la part frontal dels productes EROSKI i que els classifica segons la seva qualitat nutricional. Utilitza una escala de lletres i colors que va des de la A verd fosc, la millor valoració, fins a la I taronja fosc, la pitjor. El resultat es calcula per 100 grams i s'enfronten els nutrients beneficiosos per a la salut que conté l'aliment (fibra, proteïna, quantitat de fruita, verdura, fruits secs i llegums) amb els nutrients del producte dels que es recomana reduïr la ingesta (greixos saturats , sal, calories i sucres). Com més gran pes tinguin els nutrients beneficiosos sobre els negatius, més a prop estarà el producte en qüestió de la lletra A i el color verd.

L'etiquetatge Nutri-Score va néixer a França i està avalat per múltiples treballs científics, per la Unió Europea i per l'Organització Mundial de la Salut (OMS). La seva incorporació en els productes EROSKI està recolzada per un estudi intern elaborat per experts en salut, alimentació i consum i l'assessoria del Comitè Científic d'EROSKI que van valorar diversos models alternatius d'etiquetatge nutricional existents. L'aposta per Nutri-Score també ha estat ratificada pel Ministeri de Sanitat, que al novembre de 2018 va anunciar la seva aplicació de forma voluntària a Espanya.

11-02-nutriscore

A més de l'aval científic, Nutri-Score també té el suport dels nostres socis clients. El setembre de l'any passat es va consultar la possibilitat d'incorporar als nostres productes de marca pròpia l'etiquetatge Nutri-Score, que els classifica segons la seva qualitat nutricional. En aquesta consulta hi van participar més de 10.000 socis clients i el 85% va declarar voler comptar amb Nutri-Score al costat del Semàfor Nutricional, el qual vam llançar el 2007, per tal d'informar sobre la quantitat de calories, greixos, sucres i sal que aporta la ració d'un producte en relació amb la ingesta màxima recomanada. Van considerar que Nutri-Score és un model més útil, clar, complet, comprensible i complementari amb el Semàfor Nutricional. D'aquesta manera, els nostres productes comptaran amb dos sistemes, permetent que puguis saber d'un cop d'ull tant la qualitat nutricional d'un aliment, com la quantitat de calories, greixos, greixos saturats, sucres i sal, l'excés dels quals és perjudicial per a la salut.